Min lillasyster.

Hon blir stor idag. Hon fyller 18år och har klarat sin körkortsteori. Vissit, kanske var det lite tråkigt för henne att hon inte fick någon uppkörningstid idag, men jag är glad för varje dag som går utan uppkörning. För så länge hon är körkortslös så får ju faktiskt jag köra henne :-)

Jag minns som det vore igår när vi fick veta att vi fått en lillasyster. Tänk att det lilla knytet som J ville lägga ut i skogen när hon föddes för att det blivit en tjej ändå har kommit att överleva tre äldre syskon som fostrat henne. Visst, har vi anklagat mor och far för att ha gjort henne så bortskämd, men det är nog ändå vi som skämt bort henne mest, som en resa till kusten med brosan eller den första flygresan som hon gjorde med mig till cypern.

Tänk att hon ändå lyckats bli en så härlig och goo tjej som med öppna armar och ett härligt skratt blivit så omtänksam om alla. Men ändå, min lilla lilla älskade syster har på något sätt blivit stor,iaf 18år idag, men i mina ögon kommer hon alltid att vara min lilla lilla syster som behöver skämas bort.

Nu ska vi snart hem och fira denna tös, som förgyller världen med sitt skratt.

/fifikus

Inte nog med att jag är sjuk på min semest...

Inte nog med att jag är sjuk på min semester, så är läkaren jag ska träffa magsjuk... det var dock snälla på mottagningen och lät mig träffa en annan läkare :-) denna nya läkare satte upp mig som prioriterad patient till en gallblåse operarion så kommer inte behöva vänta över sex månader för en operation. Jag var ett helt solklart fall för en operation och han var förvånad över att de inte opererade mig när jag var inlagd på kava. Då operationen borde skett 1-5 dagar efter insjuknandet om inte måste man vänta minst tio till tolv veckor... fortsättning följer...


Feber och hosta, inte nog med det har jag ...

Feber och hosta, inte nog med det har jag läkartid i morgon för gallan. Och tagit semester för dagen. Var ju med energi jag skulle gå till doktorn. Bara att hoppas på att det kommer fram till något...


RSS 2.0