sytt

förra veckan fick jag tillbaka min symaskin efter att den vari på service men då vi hade besök av kompisar under veckan och helgen bestod av kalas och fest så blev det inget sytt.

idag har jag dock fått energi åter och sydde färdigt en body jag påbörjade i våras (men som jag tappade motivation på) nu är den klar iaf. därefter sydde jag klart en likadan body som jag klippte i början av sommaren. sedan fick jag äran att inviga min rullkniv, hur har jag egentligen klarat mig utan den tidigare, så enkelt och snabbt det gick att skära ut mönstret nu. prövade mig på en nytt mönster på en body med knäppning i fram. det var mycket enklare än jag trodde så det kommer bli fler i den modellen.





jag berättade tidigare att jag fastnat i kalikå träsket. jag har sytt färdigt namnet igen i ve lur och stoppat S och A men sedan tog stoppning en slut. men slutresultatet ser ut att bli bra. har provhängt i ringen de ska sitta i. bilder på det kommer senare...

skötbordsmobil

ja, jag fastnade lite i krabat träsket. så nu är några bokstäver provsydda till en mobil att ha över skötbordet. men ska bli några till. inte riktigt nöjd med resultatet, de andra ska bli i velour och med en annan upphängning (som jag fundera på).




RSS 2.0