sista helgen i mars

Nu har snart sista helgen i mars passerat och sommartiden har kommit. Det är snart bara två veckor kvar i vår lägenhet, sedan blir det ett syrum till mig, vilket kan förhindra att nålarna hamnar överallt. 

I onsdags var jag på symöte,  samtidigt som.de andra var flitiga med sina stickningar och virkningar så passade jag på att ta möjligheten att klippa lite kläder till barnen. Hör är resultatet (efter helgsömnaden):

Bild 1: klänning Giant Apple från ottobre stl. 80
BILD 2: knäbyxor i strl.  80. Thisrt, stl 92/98 och en pufftshirt med matchande rosettmössa.
BILD 3. En vändbarmössa till en lite grabb.

mars

Det 

tröjor


mars

Symaskinerna har gått varma idag, precis som våren går på högvarv.

I samband med att min maskinpark har utökat så har tiden inte blivit mera... Men bilder på vårtröjorna är tagna men inte på plattan, men bilder kommer, de används dock intensivt,  speciellt traktor tröjan. Så för att öva lite och fira våren så har det sytts en meps idag, en kombination av mössa och keps :-)



I samband med att jag övade på att trä overlock /coverlock så passade jag på att sy ett par trosor att ha över blöjan. Det känns dock som en flopp, men får testa dem på...


Sedan senaste inlägget har jag även sytt en klänning i ett tyg som inhandlades på Förr av min mor, afrikansk tyg. Dock var tyget endast på 112 brett och mönstret var uppbyggt på att tygbredden skulle vara 150. Men det gick precis med lite pusslande.




RSS 2.0