Läger.

Veckan som har varit har jag tillbringat som lägerledare på Björkö med vattenskidor och kantopaddlig. Sol och fint väder, så lite solbränna har jag fått iaf :-)

Jobbade midsommarafton till midsommardagen. Lugnt.

Idag har jag pluggat, har en komplettering som måste vara gjord före nästa tisdag. Och så har jag packat, för imorgon bär det av till Leksand och teckenspråksläger.

Tjolahopp.
fifikus.

Metropolen?

Nu har jag varit hemma i snart en vecka. Det händer inte så mkt i denna metropolen ändå går dagarna. Jag har jobbat, gått i skolan, skjusat S.H till all möjliga platser och sist men inte minst varit i Örebro med H.L. Vi lyckades att ta oss till och från skövde och örebro med ett raststopp, två gånger hos mig, H.L som skrev på anställningsavtal, klippa gräset hos H.L. Inte minst bära ut alla blommor. Totalt hade vi nästan 25 växter. VIsst har H.L många växter men jag har blomtätas per kvadrat meter...

Allt är en tävling, så länge jag vinner. ;-)

Började min nya kurs, böckerna har jag som när fått tag på. Väntar på en bok som jag har beställt och den andra är en e-bok så får ladda ner den när jag ska ha den.

Imorgon blir det antagligen Lager157. Vi får se. Jag skulle behöva ett regnställ.

fifikus.

metropolen nästa.

Nu sitter jag här och försöker få de sista timmarna att gå innan jag åker hem hem.

Jag har packat ner mina kläder, de jag behöver, tror jag, det blir säkert någon mer resa hit. Med tanke på att garderoben forfarande är lika full. Det vore lättare att packa om vi inte hade en svensk sommar, ena dagen 30 grader och andra dagen 5 grader och regn.

fifikus.

Grävling och Astor.

Sommarstädningen i korridoren blev godkänd :-D och H.L och min vetenskapliga undersökning blev godkänd, med råge denna gången.

J.F var och hämtade mig och då lyckades vi med konsten att köra över ännu en grävling. Den förra var i höstas och då mådde bilen bra. Men denna gången gick kylaren sönder. Tillbringade två dagar hos J.F riktigt härligt, trots all lantluft, åkte fyr hjuling, mekade (haha), åkte traktor, bogserades och tittade på fotboll. Ett par händelserikade dagar.

Åkte med Jo.E hem. Det gick bättre trotts att vi fick bromsa för både, katter, rådjur och andra djur som sprang över vägen.

Idag har det varit det avslutande seminariumet. Nu är skolan avklarad. Så nu ska jag tvätta, städa och packa. Imorgon far jag hem och börjar jobba redan på lördag. Nästa vecka börjar sommarkursen, inga böcker är inhandlade...

Ryktet har nått mig att Astor vägrar äta om ingen sitter brevid honom så nu måste jag hem och byta av brosan som sitter brevid honom nu.

Mina tankar går till H.L som under dagen har legat operationsbordet, skönt att fått rapport att det har gått bra, tack. Mina tankar går även till O.B som bröt benet och kommer ha sitt ben i gips i sommar. [Du kommer få en ridlektion i studentpresent, du tycks faktiskt behöva det]

Grattis till S.H som klarade sin konffa med glamor.

fifikus.

RSS 2.0