Kjol?

På morgonen fick jag för mig att jag ville ha kjol på mig när det är så fint väder ute... Jag började prova, den första den gick p och när jag skulle dragkjedjan var i hop och jag släppte trillade kjolmidjan ner över höften...

Den andra, samma sak, nu försökte jag nåla ihop med säckerhetsnålar men det fungerade inte...

Den tredje jag försökte med det var en jeanskjol med strech, även denna var trillade ner så då testade jag med skärp, men det såg bara för hämskt ut (H.L=händelserik)

Slutade med att jag ringde till mamma och grät några tårar över choken, så det blev klänning med en tröja över, detta för att jag så gärna ville ha kjol så då blev det till att "lura" mig själv lite....

Nu ska jag ut i solen och läsa en rolig bok (kursbok)

fifkus.

Reservation för snöoväder.

Idag blev H.L och jag klara med kompleteringen.

Vi diskuterade om när vi ska åka till Örebro igen, vi bestämde att vi ska åka den nionde och hämta min cykel. Vi ska åka töreboda vägen (med reservation om det är snöoväder då tar vi E20). H.L pappa har sagt att jag får köra bilen, om H.L skulle bli trött, det gäller bara att vi byter innan hon somnar :-P

Bestämt att astor åker med  hem till mor och far. Han ska få bo i lekstugan men han har sagt att det går bra, det finns ju internet... (han är ju fast i facebook träsket)
väntar på att bloggen ska ta slut så det blir facebook.

fifkus.

Rösta!

Idag har vi haft opponeringsseminarium. Vi fick lite kompleteringar. Efter lunchen satte vi oss att och påbörjade kompleteringen.

Vid fyra tog H.L och jag en promenad till stan, röstade och tittade balen.


När O.K och jag var ute och promenerade i måndags så såg vi denna snoken...

Jag tycker inte om ormar. Det spelar ingen roll om de inte är giftiga eller inte. Det kommer dock bli flera promenader denna veckan, för igår på gymmet lyckades jag göra något med min axel så nu känns det rejällt när jag rör armen....

fifkus.

Astor är fast i facebook träsket.


Astor facebookar.



Men efter en stund så var det tydligen inte så roligt. Eller så hade han suttit för länge. Får nog börja med att bestämma tider som han får sitta... Haha.


Konditionstränade även idag.


fifikus.

ansiktsboken.

Nu kan du bli fan med astor på ansiktsboken.

astor

Han liksom alla andra ville ha en fan-club och ansiktsbokskonto. Men han var för ung för ett konto så det blev en fan-club. Men det är inte alla som har det, så jag tycker han ska vara nöjd.

fifikus.

Nu vet jag.

Idag har jag varit och gymmat, även konditionstränat. Jag sprang på bandet och så sista minuten så tappade jag mobieln som jag lyssnar på musik på när jag springer. Jag lärde mig dock att man inte ska plocka upp saker som man tappar... Jag böjde mg ner för att ta upp den och opps, så var jag på marken bakom löpbandet.

Nu sitter jag och vilar efter en god lunch. Har tänkt att ta mig ner till dövis (svenska dövidrottspelen) och se på innebandbandy och eventuelllt blir det bio ikväll.

fifikus.

Japp. Dåså.

Nu är tentan klar. Nöjd är jag inte, det blir jag aldrig men det får duga.

Dagen har jag tillbringar med L.N på stan. Så roligt att få träffa henne igen, senast vi sågs var i augusti förra året. Härligt när man träffar personer som man bara fortsätter prata med som om det vore igår man sågs. L.N är en glädjespridare.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av helgen.


fifikus.

Letar böcker.

Nu ska jag bara läsa igenom och kolla svenskan på tentan. Sen får det vara nog.


Letar böcker till sommarkursen jag ska läsa, men de finns inte någonstans... Kanske har du någon?
Dessa letar jag efter:
Dewey, J. (2005). Människans natur och handlingsliv. Göteborg: Daidalos

Israel, J. (1999). Handling och samspel. Lund: Studentlitteratur

Mead, G.H. (1977). On social psychology. London: The University

fifkus.

Tenta.

Sitter och skriver tenta. Vi har fått förlängd tentamens tid, ända tills på måndag.

Astor tycker inte alls om att jag bara sitter och skriver. Han vill hjälpa mig och skriver även han på tangetbordet.

Det var tur både för honom och mig att B.F och M kom hem. Så han fick rulla av sig på B.F ny damsugna matta.

fifikus.

Mer lappar åt folket.

Lite humor och förgyller dagen. Denna lappen sitter på ett fönster på min gata:


"Varje gång du ser detta... tänk på hur jävla sjukt snygg och vacker du är (du som är ful får tänka på något annat) //Wille"


fifikus.

ibland tänker inte människan längre än näsan räcker.

Som min mamma brukar säga: "världen är full av idioter, det gäller bara ha rätt inställning till dem"

Det är tur att jag har min mamma. Hon är allt bra att ha ibland.

fifikus.

Tillbaka i rutinerna.

Idag var det första föreläsningen på nästan en månad. Det kändes lite ovant att sätta sig i en hörsal igen. Det kändes inte bättre av att föreläsningen var på engelska. Det fungerade bättre än jag hade trott.

Nu sitter jag och läser kommunikations boken. Därefter kommer det bära av till gymmet och ett av veckans överkroppspass.

Till kvällen blir det att åka iväg till affären och handla, kattmat och kattsand. Kattmat för att M.S som ska vara kattvakt i helgen inte ska behöva stå där utan man och vara tvungen att åka och handla. Kattsand, för att det ska bli nytt till helgen. Sedan måste jag fundera på vad jag ska ha med mig på ledarutbildningen. Regnkläder har jag inte, men oömma kläder kan jag ju iaf leta fram så blir det till att ha med sig flera ombyten om det regnar ist.



fifkus.

Trädgårdsarbete.

Denna dagen har varit lite annorlunda. Istället för grupparbete som de sista veckorna har bestått av. Vi lämande in det igår hoppas på bar amindra kommpleteringar. Mer har vi inte tid med.

Jag tränade och så bar det av på cykel i regnet till H. där blev jag bjuden på mat :-) alltid lika gott. Sedan är vi ju inte riktigt som alla andra utan vi tillbringade en lång stund framför datorn och tittade på hörapparater och vilken färg man kunde få dem i. Lite annorlunda. Där efter så satte vi i gång med trädgårdsarbete tills H körde ut mig :-P för hon skulle iväg och träna.

Jag upptäckte idag att jag inte kommer kunna läsa kursen på högskolan i jönköping, den är varje dag (som är obligatoriska) och börjar när jag fortfarande har lektioner här uppe. Så det kommer bara att bli en kurs på 7,5hp.

fifikus.

RSS 2.0