trött.

Pluggat lite granna idag. Ett tag på eftermiddagen kändes det "katastrof". Men efter ett lugnande prat med mamma så tog jag tag pluggandet igen och nu känns det ändå okejj.


astor tyckte dock efter en stund att jag skulle sluta, och lade sig på böckerna och anteckningarna. J.E tog dock hand om honom en stud i korridoren och när han fick komma in igen så lade han sig brevid böckerna istället :-)

fifikus.

konstant trött.

Nu har jag haft feber till och från i snart 8 veckor.

Jag känner mig konstant trött och inte alls motvierad för att plugga. Jag är trött ända tills dess att jag lägger mig i sängen och får sova, då kan jag inte somna utan grämer mig över att jag inte har pluggat tillräckligt.

På onsdag blir det till att skriva det jag kan och det jag inte kan jag ju inte. så får det gå som det går.

fifikus.

motarbetar eller hjälper?


När vi har duschat får vi inte ta vår handduk. Men ibalnd får man skylla sig själv, S.H.


När jag vill plugga då lägger han sig på böckerna. Kanske behöver jag rast?



När jag vill se på tv och ligga isängen, då lägger han sig på min kudde. Kanske skulle jag plugga?





Nu när jag vill sova. Då ligger han raklång över min säng. Kanske skulle blogga?




fifikus.

Hjälp?

Ja, behöver jag hjälp. Det är ovanligt. Inte med tenta pluggandet, det behöver jag bara sätta mig med så kommer jag igång. haha.

Jag vill ha hjälp (S.H och J.H) med hur jag fixar till bloggen så den blir snyggare. Men kanske ska ta det när jag har tentat...


fifikus.

Tentaplugg.

Nu har jag varit vaken en stund och ska strax komma igång med pluggandet. Kände att jag behövde sova ut.

Jag fastande vid svt24 och Sverigedemkoraternas landsdagar, ojoj, "trygghetslinje" det är bäst att stänga av innan jag tänker allt för svart om mänskligheten...


Nu ska jag bli lite smartare och astor leker vidare. Nu leker han med bollar och mina vantar... Bäst att rädda vantarna, det är ju kallt ut...


fifikus.

Överraskning.

I torsdags när jag kom hem efter en förmiddag med plugg fick jag en "julklapp" på posten.

Från min mamma :-) "man ska välja vilka vargar man ska mata [...] i väntan på prinsen får du en groda"

I paketet låg det ett änglaspel med grodor. Jag blev så glad och sedan den kvällen har jag ett ljust tänt och låter grodorna åka runt. Tänk att MIN mamma kan vara så påhittig och överraska, när jag behöver det som mest, helt enkelt så känner min mamma mig :-)



tentapluggandet är på gång men helgen har varit lugn. Filmer, godmat och montering av IKEA möbler. Det är som sagt inte lätt att plugga med feber. Men hoppas att kommande vecka blir bättre. Hoppas att H.L ställer upp på att sitta i bibblan och plugga på dagen, så att det blir lite stuktur på tillvaron.


fifikus.

glöm inte bort.

Glöm inte bort att änglarna finns
Att dom är här för att se hur vi har det.
Och dom kan hjälpa oss fast dom inte syns!


fifikus.

RSS 2.0