Sommartid.

Helgen tillbringade jag i huvudstaden. Jag träffade V på lördag morgon. Därifrån åkte vi till en utfärsäljning av hanky panky underkläder, H-K hade bett V köpa ngr par åt honom. Det var lite speciellt därför det stog bara en liten skylt att det var utförsäljning och när vi kom in så var det i en lgh.

Vi besökte  även Moderna Museumet. Men vi kom fram till att ni har vi varit där och så nu har vi gjort det. Lite kullturell iaf. http://www.modernamuseet.se/v4/templates/template4.asp?id=2108

Söndag var det kursdag.

Måndagen var det föreläsning på morgonen. Har aldrig varit så trött. Ögonen gick i kors. som tur var så var det sådant jag redan kände igen. När jag kom hem så stupade jag i säng och sov några timmar. Gick och tränade och nu är det tvättning.


fifikus.

Lasange.

Idag så kom E över och fikade. Vi beslutade att titta på vem som hade högst högskolepoäng avklarade. Jag vann :-)  med 113hp avklarade och godkända.
 
O kom vid ett och vi åt lasange som jag hade gjort. Lite knaprig med jag tyckte det var helt okej.


fifikus.

Bilder.

För alla er som inte trodde att orkidér kan blomma om och om igen...

Orkidén och Krukusen som blommar för fullt.


Krokusen blommar för fullt. helheten.
Detta blev reslutatet av flera timmars broderi. Och ja, baksidan är minst lika fin :-D


Astor och jag gosar varje dag. Men just nu fäller han något enormt... Så att han älskar broderiet är inte alls lika roligt...

fifikus.


blomma.

Missade träningen så nu blir det bara gymmet idag.

Anledningen till att jag missade var att datorn krånglade så efter många om och men så lyckades jag spara på in externa hårddisk och installerade om hela datorn. Så nu fungerar tangentbordet problemfritt också och datorn blev riktigt snabb :-)

Jag glömde skriva att jag faktiskt är klar med broderiet. Kommer lägga upp bild på den senare och även lägga upp bild på mina fina blommor :-) Jag köpte förövrigt ingen blomma att fira att tentan var avklarad, tro det eller ej.... haha.

Jag får köpa en blomma när jag fått resultatet.

Nu är det träning som gäller.

fifikus.


jorden anropar.

Nu var veckans tenta pluggande avslutat och tentan är skriven. Tror det är godkänt men man vet ju aldrig. Tur att man har lärare som är lite lata och har exakt samma sista frågor som på en gammal tenta. haha.

Pomenerade ner till ÖB efter tentan med H. Köpte mig två lådor för att ha mina skor i... var bra att jag köpte två men behöver egentligen en till och så slänga några. Det fick precis plats med de skorna jag hade i garderoben. MEn inte med de jag har ute i korridoren...

För övrgt kan ja ju säga till dem som tycker att mina blommor är tråkiga... Jag har inte sagt ditt namn, men du vet vem du är... och till mor, min orkide, som förövrigt mor köpte sammtidigt en likadan just nu blommar med 12 blommor och flera knoppar väntar. Min krokus jag köpte på IKEA förra veckan, som var 12 lökar i är full med blommor idag...hela 19 utslagna i lila...

Nu när kursen är avklarad ska jag gå och fira med att gå till gymmet och sedan faktiskt tro det eller ej,ett grupp pass, happy moves, tydligen massa tanter där så man kan flumma hur mkt som helst. MS brukar gå men hon kör alltid mins en halvtimme på löpning på bandet först... tanterna blir dock tydligen genomsvettiga...

Måste bara berätta vad jag gjorde igår... Ett gott skratt...
Jag skulle visa att jag var stark. haha. Skulle visa detta med ett marklyft, 60kg. Lyfte upp den och det fungerade. Sedan var bara problemet hur man skulle få ner den igen, det var det ingen som hade sagt hur man skulle göra. Så jag satte mig på huk. Det resulterade dock i att stången hamnade på lårenen och rulllade ner mot bäckenet. Det hade ju inte varit någgra problem om jag hade fått bort den. Men det fick jag ju inte så det slutade med att jag trillade baklänges och låg på marken med stången över mig. haha. det roligaste på allt var att jag kom inte lås, haha. tillslut lyckades jag rulla den överlåren så nu har jag härliga blåmärken på dem... HAHA. Så vill bara säga, prova inte på något utan att veta vad ni gör speciellt inte när ni är på en plats med massor med människor.

haha.

fifikus.

Jippi dippi!

Jag klarade hemtentan. Så nu är det nya tag för nästa veckas tenta.

Bloggandet kommer ligga nere, mer än vanligt, för att fokus ska ligga på tentapluggandet. Jag har förövrigt ingen sladd till datorn så när batteriet är slut så är datoranvändanet slut. Astor bet ju av sladden för ett år sedan men jag har en händig far som lagade den, lagningen har dock glappat ett tag men igår lade den av helt så nu är den på väg hem för en ny reperation.

Broderiet är färdig broderat, bara fållningen som återsår.

Fick mina gardiner idag och har hängt upp dem för att de ska sträcka dem, skäms dock lite för (jag är ju trots allt utbildad i sömnad) häftade med häftapparatern...


Haha.

fifikus.

Söndag.

Tänkte jag skulle göra en uppdatering, så att jag inte tappar läsare :-P

Jag har tränat även denna veckan för er som inte trodde jag skulle gör a det. Fyra gympass och två "riktiga" konditionspass, dvs 45 min bara kondition. Men två halv kondition med 15 min gång/springning på bandet. Ja och er som känner min mamma, säg inte det, då kommer hon tro att jag blivit träningsnarkoman. Men nu är iaf två veckor avklarade och närmare mitt mål om magrutor till sommaren. Magmusklerna kan skymtas nu :-P nästan *haha*

Har varit en del plugg denna veckan men har ju snart tenta, försöker komma på någon bra metod för att minnas allt men det är svårt att plugga till salstenta, vi har bara haft en saltenta tidigare men då fick vi ha med oss bäckerna så det kan knappast räknas.

Maten i skåpen börjar sina men MS gck och handlade precis så hon skulle köpa bröd och pålägg. H har lovat mig IKEA och Willys på onsdag. Jag ska köpa två förvaringslådor att ha mina skor i under sängen. Just nu är skorna i garderoben men känner att jag behöver frigöra plats där och så kan jag få lite översikt och inte bara ta dem som ligger överst.

Melodifestivalen, såg inte med F :-( som traditionen brukar vara. Han svek mig med att vara där och titta Live istället i Globen. FUSK! Vad tyckte jag då? Ingen låt som direkt stack ut synd att Mollly med talang fick en av de sämsta låtarna. Men mellanakten om rysssland den var rolig den borde vi skickat istället.

Nu ska jag plugga och ta hand om min tvätt, för er som inte vet är det numera min tradition och vana att jag alltid tvättar på söndagar mellan 16-19 så nåde den som snor MIN tid i tvättstugan, den ska...

fifikus.


Förkyld?

Uppdaterar nu för skitungens skull. Hon påstod att jag tappade läsare om jag bloggade för sällan. Men kan ju inte vara som hon och uppdatera typ hundra gånger om dagen, jag har ett liv utanför bloggen :-) Jag anser att de som skulle vilja läsa min blogg inte väntar för länge, det blir ju bara spännade och vänta på om det har blivit någon uppdatering.

Jag vaknade idag igen med dunder förkylning. Diskuterade mer mor och hon sa att det säkert är allergin som har börjat. Det kan mycket väl stämma, tre veckor i förkylning är inte det bästa.

Om min träning (för er som trodde jag skulle sluta efter en gång) kan ju sägas att jag körde två benpass och tvåöverkroppspass och ett konditons pass förra veckan. Och igår så körde jag ett benpass på gymmet och så gick och sprang jag i intervaller i en kvart, inte mycket kan tyckas men efter ett benpass är man rätt körd i benen och man måste ju faktist börja någonstans. att tillläggas kan vara att jag aldrig sprungit på löpband förrut.

Univeristetstudierna tar sin tid. Denna vecka är det grupparbete för hela slanten, enkätundersökning och utvärdering. Idag blir det dock ett break, ska läsa perspektiv på utvärderingar... Tentamen om två veckor, den 24/3.


Astor mår bra. Var på kurs på Axevalla folkhöskola i helgen med UH (Unga Hörselskadade) att höra eller att inte höra. Det intressant med många diskussioner. Astor var kvar i min lägenhet och njöt av att var själv hemma. MS var kattvakt och Astor hade varit riktigt gosig. Han fick vaccination i torsdags.

Därav står transportburen fortfarande framme och han ligger i den. Han är rädd att jag ska gå och glömma bort honom.

Nu måste jag plugga och jag hoppas att skitungen är nöjd.

fifikus.

Söndag.

Män som hatar kvinnor var bättre än förväntat. Jag hade en tanke om att eftgersom jag läst boken så blir nog inte filmen så bra så ställde in mig på att filmen skulle vara riktigt dålig. Men blev glatt överraskad när jag sett klart den, ingen film blir ju lika bra som boken men ändå helt okej, även om Mikael Blomqvist inte var lika sexig som i böckerna... ;-)

Vaknade till Vasaloppet i morses så det blev en tidig söndag trots en sen lördag. J och M var bra men det var ju inte mot vinnaren idag. Tycker att J och M behöver ta träningen lite mer seriöst :-P

Jag hade bestämt mig för att börja träna i morgon. JE lovade att hon skulle hjälpa mig och sätta ihop ett gympass åt mig. Det visade sig dock att de inte öppnade förren klockan 15 i morgon så bestämde mig för att gå och köpa kortet i dag. MEN jag skulle inte träna, det skulle jag spara tills imorgon, slutade med att MS och jag gick och tränade. Och jag sprang 45 minuter på crosstrainern :-) Riktigt stolt över mig själv.

Nu ska jag ta en dusch, dricka te och sedan sova och laddda inför morgondagen :)

fifikus.


RSS 2.0