Vardag igen.

Idag började föreläsningar igen. exprimetell och icke exprimementell... förvirrad minst sagt.

Är förkyld och kände att hjärncellerna inte ville vara med riktigt.

När jag kom hem så röjde jag hela lägenheten, hittar inte hörapparaten. panik&ångest.nu Känns så typiskt mig, allt försvinner men som mamma sa att jag brukar inte tappa bort saker, de kommer tillbaka, jag har lagt det på ett smart ställe bara. frågan är bara var...

Håller tummarna om att den ska dyka upp.

Astor tycker iaf det är roligt, för jag flyttade min extra madrassen från undersängen till ryggstöd stående vid sängen så han kryper in och ut som om det var det bästa som hänt honom.

Nu ska jag försöka samla mig och plugga lite.

/fifikus


Jippi.

Vaknade i på morgonen och solen sken för fullt. Riktigt  vackert. Snön ligger tjock på marken, ca 25cm.

Hade klasslärarträff och gick sedan på tsp-lunch innan tentan skulle hämtas.

Var säker på ett underkänt så hade redan anmält mig till omtentamen. Men tror det eller ej, jag klarade mig :-) Så nu är jag så nöjd så jag skulle kunna dansa hela dagen :-)




fifkus.

Sverige vann :-)

Sverige vann igår. Allt flöt på hela dagen. ingen väntan. bussen stod vid hållplatsen när vi kom och när vi klev av vid stationen och bara gick till bussen mot stockholm och väl i stockholm så gick tunnelbanan med vänte tid på en minut båda vägaren. Lika så på vägen hem så stod bussarna och väntade på oss. :-)

Kryddan på moset blev att Sverige vann!!!

Idag har jag städat min lägenhet men var nog en undanflykt till pluggnadet :-P Nu är tvätten i maskinen och tentan är som när klar, ska bara låta den vila lite, skriva ut den och läsa igenom och kanske kompletera något... skönt





/fifkus

överraskad.

Var uppe tidigt idag och började plugga. Efter en kaffe rast så råkade jag somna. Vaknade av att det knackade på dörren och där stod A. Vi pratade om matchen igår och om Rysslands förlust. Efter lite prat och han frågat mig vad jag skulle göra under morgondagen så gav han mig två biljetter till sverige- tjeckie. Snacka om att jag blev chockad. Därpå kom eftermiddagen och J. döck upp utan förvarning. J kom, grät och åkte hem.

Nu försöker jag fokusera på studierna igen.


           heja sverige

fifikus.

brödresultat.


Det blev mycket bröd.
Inget bränt och bara provsamkat av mig...
det var mumsigt.... :-)

Brödbak.

Gruppuppgiften blev klar idag :-) Den gick förvånadsvärt snabbt och göra hade egentligen planerat att träffas i morgon. Men nu blir det sovmorgon... eller plugg, skriva den sista frågan på tentan.

Promenerade ner till staden och tittade lite i affärer. Köpte med mig jäst hem. Så efter bussturen som var full av fjortisar, det var skönt när de klev av bussen och sms signalern slutade spela sina melodier.
 


"hoppas vi er några snygga hockeykillar när vi sitter på max..". "fniissande och ännu mera fnissade när de såg att en kille med hockeytrunk stod brevid dem och lyssnade....



HAHA, skönt att man inte är fjortis och måste sitta på MAX för att spana....


Nu ska jag sätta in mitt bröd i ugnen, och det är ju bäst att vakta dem så de inte blir uppättna, eller brända...


...


astor

alltid lika söt
och
hungrig.

audionomen.

Vaknade allt annat än utvilad imorses. På med kläder, som jag bytte när jag kom hem på lunchen senare, hade fått på mig en orangerandig tröja och ett rosa linne under.

anledningen till mitt tidiga uppvaknade berodde på att jag skulle till audiomen. efter att ha letat runt på halva usö och flera ogenvägar så kom jag fram. gjorde ett hörseltest.

jag trodde i min enfalld att min hörsel hade blivit bättre. men icke sa nicke. jag hör tydligen väldigt dåligt. taluppfattnignen har försämrats på mitt "bästa" öra. De provade taluppfattnignen på vänster men gissade det mesta, hörde inte vad de sa, vilket ledde till att de inte ansåg att det var någon idé att mäta taluppfattningen.
 
Snitt 2004: ca45 dB
Snitt idag: ca 71dB

Drack kaffe i besvikelse på reslutaten. Nytt besök kommer att ske men ingen hörapparat.

Nu ska pluggandet få ta lite mer tid så jag inte tänker på relutatet mera.

fifikus.


alltid lika söt.

alltid lika söt.
men förvirrad.


Blogg.

Nu har även jag fallit för trycket att skaffa blogg.

Vaknade och gick till H. som bjöd mig på lunch. Vi pluggade ihop och drack kaffe. Så efter tre och en halv timme så gav vi oss. Jag promende hem till astor. Hemma väntade tvätt och ett rum med stort behov av ett röjande. Så blev en ordenltig städning.

Äntligen har S. lagt ut sin önskelista. Hon kan ju inte göra om misstaget som vid jul. Genom att lägga önskelistan på min säng hemma hos mor och far och sedan tro att hon ska få det hon önskade sig...


fifikus.


RSS 2.0