Dag 2 - cirka 120 (380)

Bild från dag 1 (starten)

Bild från dag 1 (Sala)

Vi vaknar skittidigt i bilen, som är fylld med imma på rutorna. imponerande över att vi lyckades sova hela natten, med tanke på att solen aldrig verkade gå ner och natten var ljus... Det var helt enkelt lite för ljust för att sova, men vi lyckas slumra vidare till 9 och påbörjar färd mot gävle. Det vräker ner ännu mera idag. passerar ett vikingaställe i Årsunda. Inte öppet men vi kunde se husen ect. Anna trodde hon såg ett spöke men det var bara en nyvaken viking.

Skitfin väg en bit efter Årsunda. På var sida av vägen fanns små sommarstugor. Sen var det bara sjö...

Vi kickade in Forsbacka där Jacob av någon kontig anledning har bott. Och Anna såg världens finaste Onepice, eller inte (lepoardmönstrad).

Vi åt lunch på IKEA Valbo där vi köpte kuddar (det man man inte har i huvudet, får man ha i plånboken). Anna köpte även ett par stövlar, gissa färgen :-D Detta visade sig vara en bra investering, det har knappt regnat sen de dess.



Ner till Älvkarleby och Fallens dag. Anna tyckte vi skulle passa på att forsränna. Det var sjukt häftigt att se på, MASSA vatten. Vi var även inne på vettenkraftverket. BORING!!!

Älvkarleby



Vi letade sedan och letade, för att hitta en plats att slå upp tältet på, VÅRVIK, det tog ett tag men hittade sedan en fin plats, så vi åt middag med kvällsutsikt. I morgon väntar besök hos Sofia.


Dagens upptäckt: Sådan matte, sådan hund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0