andra veckan i april

Under andra halvan av den andra veckan i april så har det blivit lite sytt.

Bland annat syddes klänningen jag klippte i onsdags, med matchande bloomers. Till nästa par behövs de höjas i bak för att inte hela blöjan ska sticks ut...


Jag provade även att sy om en skjorta till singoallaklänning, resultatet kommer dock aldrig att användas utan kommer åka i soporna.. Vänster bild är baksida och höger framsidan. 


Gårdagen användes bland annat till att sortera mönster och mönsterark. Så nu har jag luskat ut anledningen till att klänningenarna blivit olika långa, jag har blandat ihop tre olika kjoldelar..  Haha. 

Jag klippte även en tshirt till lilla i och leggins med rynkor. Enfärgade i rött för att kunna ha under klänningarna. Jag använde mig utav rynktråd på det paret... Tyckte först att byxorna såg enorma ut, men när de kom på blev det riktigt snyggt om än lite långa, kan ifs bero på att jag sydde strl.86...

Idag gjorde jag ett liknande set med rosa hjärtan. Jag provade då att använda framolionband på benen och resår på ärmarnasluten. Jag gillar helt klart resultatet av bandet, mycket jämnare...  Bilder kommer.

S fick även en tshirt återbrukad av sin fars tshirt.

Veckan som kommer innebär en hel del förändringar och förhoppningavs svar och positiva resultat. Så så mycket sömnad kommer det inte att hinnas med. Tygerna är "packade" och utrensade = annan form och i garderoben istället för vikta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0